Met een kookeiland met uitschuifbare tafel breng jij extra gezelligheid in de keuken. Voorheen werd het steeds gewoner om uitgebreid te tafelen in de woonkamer. Als mensen op visite kwamen, werd er een grote tafel in de woonkamer gezet en kon iedereen deelnemen. De laatste jaren werd de eettafel weer steeds vaker gebruikt en kwam deze zelfs dikwijls in een andere ruimte geplaatst. Dit kon vooral verklaard worden door de toenemende trend om voor de televisie een maaltijd te nuttigen. Dit kwam het gezinsleven duur te staan en was ook de reden dat veel mensen besloten buiten de woonkamer te eten. Inmiddels is er een nieuwe trend in kookland ontstaan: het kookeiland met uitschuifbare tafel. Ideaal als er een paar vrienden een hapje en een drankje komen doen, maar ook om tijdens het ontbijt te genieten van een snelle boterham met het gezin. We brengen de eettafel gewoon naar de keuken! In dit artikel vertellen we meer over deze nieuwe trend en leggen we uit wat het nut is van een kookeiland met uitschuifbare tafel. Lees je mee?

Wat is het nut van een kookeiland met uitschuifbare tafel?

Er zullen ook genoeg mensen zijn die zich niet echt kunnen vinden in de trend van een kookeiland met uitschuifbare tafel. Wat is het nut hier immers van? Je kunt toch ook gewoon een eettafel in de kamer plaatsen? Dan heb je nog meer ruimte om uitgebreid te tafelen ook. Natuurlijk snappen we deze gedachtegang heel goed, maar het tafelen aan een kookeiland met uitschuifbare tafel brengt een geheel nieuwe dimensie in de keuken. Het kookeiland en de open keuken gaf jou al eerder de mogelijkheid om tijdens het koken actief bezig te zijn met de rest van het gezin. Nu geeft het je ook de mogelijkheid om de gezelligheid in de keuken nog verder uit t breiden. Bovendien werkt het kookeiland met uitschuifbare tafel multifunctioneel, zo kan het al barretje, ontbijttafel of zelfs gehele eettafel dienen. Je kiest voor gezelligheid en zorgt er voor dat jouw gasten of overige gezinsleden gewoon lekker bij jou in de keuken kunnen zitten. Zo hoef je niets te missen van de dagelijkse gesprekken!

Past een uitschuifbare tafel op elk kookeiland?

Ben jij in het bezit van een prachtige blauwstaal keuken of andere open keuken met kookeiland en ben je benieuwd of hier ook een uitschuifbare tafel op kan? Dan hebben we goed nieuws! Bij heel veel kookeilanden is het mogelijk om een tafel te integreren. Wij raden aan om advies te vragen aan een specialist en zo te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw kookeiland. Een kookeiland met uitschuifbare tafel is in principe in elke keuken mogelijk, mits er uiteraard genoeg ruimte is. Heb je weinig ruimte in de keuken en wil je toch nog een plekje voor de gasten? Laat dan een korte uitschuifbare tafel maken en gebruik deze vervolgens als barretje. Zo kan je gezin en eventuele gasten af en toe een drankje in de keuken komen doen. Dat is nog eens gezellig!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.