Steeds meer mensen werken vanuit huis. Een fijne manier om over meer flexibiliteit te beschikken en werk en privé te combineren. Helaas brengt dit soms ook een aantal praktische problemen met zich mee. Want hoe realiseer je een goed kantoor als er te weinig ruimte in huis is? Ruimtegebrek in huis hoeft geen probleem te zijn. Bij https://tuyn-kamer.nl/ zien ze het aantal aanvragen stijgen. Mensen zoeken nu de ruimte buiten. Want hoe mooi is het als je gewoon vanuit je eigen tuin kunt werken? Een heerlijk beschut plekje waar je in alle rust kunt werken en niet de ruimte in huis hoeft te verstoren. 


Als je de ruimte hebt, is een tuinkantoor dan ook zeker het overwegen waard. Twijfel je nog steeds en lukt het je maar niet om de knoop door te hakken? Lees dan snel verder en ontdek de grootste voordelen van een kantoor in eigen tuin. 

Meer privacy 

Een van de grootste nadelen van thuiswerken is dat de grenzen tussen privé en werk al snel vervagen. Zeker wanneer er ook andere gezinsleden in huis aanwezig zijn. Zelfs wanneer je je dan in een afgesloten ruimte bevindt, zal je toch wel wat geluid van hen ervaren. Dat zorgt onbewust toch weer voor afleiding, waardoor je je minder goed kan concentreren. Met een kantoor in tuin heb je hier geen last van. Je hebt echt je eigen plekje. Hierdoor geniet je van meer privacy en rust en zul je ook merken dat je productiviteit toeneemt. 

Waardevermeerdering van het huis 

Hier heb je misschien nog niet bij stilgestaan. Maar wist je dat een tuinkantoor ook nog eens tot een waardevermeerdering van het huis kan leiden? Een goed ontworpen kantoor kan een absolute meerwaarde zijn als je je huis wil verkopen. Deze ruimte hoeft immers niet direct als kantoor worden gebruikt. Het kan ook dienen als extra kamer, hobbyruimte of gewoon een plek om heerlijk te ontspannen. Dit kan jouw woning een streepje voor geven tijdens de verkoop. 

Wist je dat tuinkantoren ook nog eens gemakkelijker te realiseren zijn dan een typische uitbouw? In verhouding zijn ze ook nog eens veel voordeliger en je hebt meestal geen bouwvergunning nodig om deze te laten plaatsen. 

Goedkoper dan een ruimte huren 


Als er geen ruimte in huis aanwezig is om te werken, dan zit er niets anders op dan een ruimte te huren. Je moet immers wel over een fijn plekje beschikken om te kunnen werken. Helaas kan het huren van kantoorruimte best wel duur zijn. Een tuinkantoor kan dan ook zeker helpen om te besparen. Natuurlijk moet je geld investeren om deze ruimte te realiseren, maar eenmaal geplaatst heb je hier geen omkijken meer naar. Op de lange termijn bespaar je dus veel geld. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je niet meer door weer en wind naar kantoor hoeft te reizen. Jouw kantoor bevindt zich voortaan gewoon lekker bij huis. 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.