Is je autotapijt aan vervanging toe? Automatten kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Onze favoriete automatten-webshop – MijnAutomatten.nl – levert bijvoorbeeld drie verschillende soorten autotapijt die allemaal van hoogwaardige kwaliteit zijn: naaldviltmatten, veloursmatten en velours premium-matten. De automatten worden in Nederlandse fabrieken op maat gemaakt, speciaal voor jouw auto. Wat is het verschil tussen de drie tapijtsoorten? Dat vertellen we in dit artikel.

Wat zijn naaldviltmatten?

Naaldviltmatten worden gemaakt van een robuust tapijt met een grove uitstraling. Er worden op dezelfde wijze als tijdens het naaien met een naaimachine een boven- en onderdraad door elkaar gelust. Zo ontstaat er een lusvorm aan de bovenkant van het tapijt. Naaldvilt-automatten zijn beschikbaar in antraciet en zwart en zijn standaard voorzien van een hakplaat aan de bestuurderskant. Ze worden afgewerkt met een geweven band of garen in de kleur van jouw keuze.

Wat zijn veloursmatten?

Velours-automatten zijn matten die uit een getufte tapijtsoort bestaan. Het woord “getuft” betekent dat duizende kleine naaldjes lusjes uit de stof trekken, die daarna worden doorgesneden. Hierdoor ontstaat een fijnharig tapijt met een luxe, exclusieve uitstraling. Het tapijt voelt heerlijk zacht aan en heeft een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan tapijt van naaldvilt.

Wat zijn velours premium-matten?

Velours premium is een echte aanrader. Deze tapijtsoort heeft de beste uitstraling en slijtvastheid van alle autotapijt op MijnAutomatten.nl. Ze zijn heel comfortabel en hebben een uitzonderlijk hoge opnamecapaciteit. Zo gaan je automatten langer mee. Velours premium-autotapijt is leverbaar in beige, zwart of grafiet.

Welk autotapijt past in je auto?

Wij kunnen je niet vertellen welke automatten het beste in je auto passen. Dat weet je zelf het beste. Bezoek daarom de website www.MijnAutomatten.nl. Vul op de homepage je kenteken in, dan zie je meteen een duidelijk overzicht van alle automatten die voor je auto beschikbaar zijn. Als je in een landelijke omgeving woont, kun je ook kiezen voor rubberen automatten. Die matten kun je makkelijk schoonmaken met water en zeep. Kies hoe dan ook voor de veelzijdige automatten van MijnAutomatten.nl.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.