Whirlpool baden worden steeds populairder in Nederland. Ze spreken veel mensen aan en trekken al gauw de aandacht. Het is opvallend voor de huidige badkamertrends dat mensen meer toe zijn aan wat extra luxe en wellness in de badkamer. Waar de badkamer voorheen enkel nog als een praktische ruimte werd beschouwd, is dat beeld tegenwoordig geheel aangepast. Mensen zien de badkamer plotseling als ruimte om te ontspannen, om de drukte van de alledaagse dag van zich af te laten glijden. Een manier om even tot rust te komen in een zeer drukke samenleving. En een beetje wellness is dan ook zeker op zijn plaats.

Ben jij benieuwd hoe je wat extra luxe in jouw badkamer kunt brengen met een whirlpool bad? In dit artikel lees je alles wat je moet weten. Lezen op eigen risico, want voordat je het weet wil je je badkamer nooit meer uit!

Betere doorbloeding

Heb jij altijd last van koude handen en voeten? Dan is de kans groot dat de doorbloeding van jouw lichaam slecht is. Hierdoor zal er warmte van de handen en voeten worden afgenomen om essentiële organen van zuurstofrijk bloed te kunnen voorzien en het bloed vooral naar de belangrijkste elementen van het lichaam door te pompen. De bloedsomloop is op verschillende manieren te verbeteren. Een whirlpool bad kan hier zeker aan bijdragen. Het warme water helpt de bloedvaten te verwijden, waardoor het bloed beter kan gaan stromen. Dit draagt tevens bij aan de stofwisseling.

Groot ligoppervlak

Het is niet voor ieder bad even vanzelfsprekend dat er een groot ligoppervlak beschikbaar is. In sommige baden kun je nauwelijks liggen en ben je genoodzaakt om in een vreemde houding te zitten. Echt ontspannen is er dan ook niet bij. Dat is bij een whirlpool bad gelukkig wel anders. Deze baden beschikken over het algemeen over een veel groter ligoppervlak dan gemiddeld. Hierdoor kun je heerlijk gaan liggen en zal je door zowel de breedte als de lengte van het bad geen last hebben van een ‘opgepropt’ gevoel. Volkomen ontspannen!

Uitgebreid assortiment

Op zoek naar een whirlpool bad? Denk dan vooral niet dat je maar over één keuze beschikt, want het assortiment is tegenwoordig echt ontzettend groot. Daardoor kun je eenvoudig kiezen voor een model wat bij jouw wensen en de badkamer past. Bovendien kun je met iedere extra mogelijkheid het bad ook nog eens een stuk luxer maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een whirlpool bad met extra verlichting? Mooie verlichting geeft het bad net dat beetje extra en verhoogt het wellness gevoel. Ook kan je het bad uitbreiden met enkele krachtige jets. Deze zorgen voor een fantastisch gevoel, waardoor je eigenlijk nooit meer het bad uit zou willen komen. Bekijk goed waar je de jets laat plaatsen en voor hoeveel je er kiest, zodat je voor 100 procent ontspanning kunt zorgen in de badkamer.

Goed voor gespannen spieren

Moe na een lange dag werken of een flinke sportsessie en schreeuwen je spieren bijna om verlichting? Dan is een momentje in een whirlpool bad zeker aan te raden. Het warme water zorgt er namelijk niet alleen voor dat de bloedvaten zich verwijden, maar ook dat er meer zuurstof bij de spieren terecht komt. Hierdoor kunnen deze eenvoudiger herstellen en kom je vervolgens weer als herboren uit bad.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.