Wonen jullie ook al een tijdje in je nieuwe huis, maar lukt het steeds maar niet om de finishing touch te geven aan de inrichting? We kennen het probleem. Zodra het nodige klussen gebeurd is en de verhuizing gedaan is, worden alle projecten uitgesteld. De lamp hangt nog niet boven de tafel, De kapstok heeft nog niet de juiste kleur en het plankje in het toilet moet ook nog even met een paar schroeven in de muur. Met deze tips ben je straks in een mum van tijd klaar en ziet je huis er helemaal fantastisch uit en is het ook echt af.

Begin met de kleine klusjes

Maak één grote to do-list en begin het liefst met alle kleine klusjes. Plan een dag waarin je vrij neemt van alle andere verplichtingen en begin direct met klussen. Begin het rechthoekige schaduwdoek in de tuin op te hangen, zodat je straks van je favoriete plekje in de tuin kan genieten, zonder een te warme zon. Zodra je meerdere kleine klusjes gedaan hebt zal je merken dat je de smaak te pakken hebt en de rest ook snel wil afmaken. Plankje hier, boren daar. Als je al deze kleine klusjes achter elkaar afwerkt, wordt je lijst kleiner en kleiner. Er is steeds meer af in huis en dat voelt goed! De grotere klussen bewaar je voor het laatst of een andere dag.

Verwarming installeren

Misschien heb je wel een heel mooi oud en karakteristiek huis of juist een moderne nieuwbouw. In beide gevallen wil je in ieder geval warm in je huis kunnen zitten. De verwarming is altijd een belangrijk deel van het huis. Gelukkig kan het tegenwoordig ook elektrisch en duurzaam. Bijvoorbeeld met een elektrische haard. Dit is een van de grotere klussen, maar je kan het ook prima zelf doen. Mocht je er echt geen zin of geen tijd voor hebben, kan je de elektrische haard natuurlijk ook laten installeren. Als die klus eenmaal geklaard is, valt er een last van je schouders en kan je gaan genieten van de heerlijk warme haard in huis.

De laatste klussen in de tuin

Nu het huis er tiptop uitziet, is de tuin ook nog even aan de beurt. De tuin is vooral in de zomer de plek waar iedereen graag samenkomt. Probeer er voor te zorgen dat de tuin er altijd gezellig en uitnodigend uitziet. Op die manier zal je er veel meer tijd in doorbrengen. Ook in de winter kan je prima in de tuin zitten, als het maar warm genoeg is. Tijdens koude dagen helpt een warmtelamp terras om de tuin of het terras een stukje aangenamer te maken. Zet de stoelen dicht tegen elkaar aan, neem een dekentje en een warm drankje mee naar buiten en zet de warmtelamp lekker aan. Als je de lamp eindelijk het opgehangen zal je zal waarschijnlijk nog vele avondjes op het terras doorbrengen. Vooral nu je hele kluslijst afgewerkt is en je kan genieten van je vrije tijd.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.