Bijzettafels hebben misschien een ietwat saai imago. Wat heb je nou aan zo’n klein tafeltje? Behoor jij ook tot de groep die zo denkt? Dan heb je het goed mis. Bijzettafels zijn tegenwoordig namelijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Bovendien zijn ze voor heel veel verschillende doeleinden te gebruiken. Geloof ons, als je weet wat je allemaal met een bijzettafel kunt doen, dan wil je nooit meer anders. Sterker nog: voordat je het weet, staat je hele huis vol met bijzettafels. Want deze handige kleine tafeltjes kunnen in elke ruimte een functie dienen. 

Heb jij een fantastische bijzettafel bij intenswonen.nl gespot? Maar twijfel je al tijden of je deze moet kopen? Simpelweg omdat je niet goed weet wat je ermee kunt doen? Dan helpen we je graag deze twijfel weg te nemen. Hieronder volgen namelijk drie goede redenen om bijzettafels in huis te halen. 

1. Een mooie eyecatcher voor elke ruimte 

Een sidetable is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens ongelooflijk stijlvol. Ze zijn werkelijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je hebt simpele varianten, maar er zijn ook absolute eyecatchers verkrijgbaar. Tafels die van zichzelf al als decoratie dienen. Wel is het belangrijk om hierbij op de indeling van de ruimte te letten. Hoewel een bijzettafel niet groot is, neemt deze toch ruimte in beslag. Zeker in een kleinere ruimte, wil je dus niet dat hij te veel impact heeft op de ruimtelijke uitstraling. Kies daarom in kleinere ruimtes bij voorkeur voor glazen en compacte bijzettafels. In een grote ruimte mag je juist weer uitpakken met materialen, kleuren en groottes.

2. Ontzettend handig 

Een van de grootste voordelen van een bijzettafel is dat het gewoon hartstikke praktisch is om er eentje te hebben. Eigenlijk geldt dit voor elke ruimte. In de hal biedt deze bijvoorbeeld een uitstekende plek om je sleutels op te leggen. In de woonkamer kun je het tafeltje gebruiken om je kopje koffie op te zetten of de afstandsbediening op te leggen. Wist je dat je sommige bijzettafels zelfs kunt gebruiken als tafeltje om je laptop op te plaatsen? Zo hoef je deze niet meer op schoot te houden. Dat werkt toch stukken prettiger. 

Kortom: een bijzettafel hoeft dus echt niet alleen in de woonkamer gebruikt te worden. Eigenlijk is deze voor elke ruimte geschikt. Een handig en veelzijdig meubelstuk dus.

3. Gemakkelijk te verplaatsen 

En last but not least: een bijzettafel is heel compact en meestal ook best licht. Hierdoor zijn ze eenvoudig te verplaatsen. Handig wanneer je bijvoorbeeld visite hebt en daardoor meer ruimte nodig hebt om de glazen op te plaatsen. Dan zet je er eenvoudig een tafeltje bij. Ook kun je het tafeltje naar wens van plaats veranderen om je interieur een geheel nieuwe uitstraling te geven of simpelweg om deze op een plek te zetten waar hij op dat moment nodig is. Met een bijzettafel zit je dus eigenlijk altijd goed. Ideaal!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.