Slaap je nog in een houten bed of een krakkemikkig bed van twintig jaar oud? Dan wordt het tijd voor een nieuw bed! Want slaap is hartstikke belangrijk en met een oud bed krijg je niet de beste slaap. Ook doet een nieuw bed wonderen voor je lichaam en voorkom je rug- en nekklachten. Een boxspring is de perfecte optie en zijn tegenwoordig hartstikke hip en liggen ook nog eens heerlijk. Een boxspring is een soort bedbodem dat bestaat uit een stevig houten frame waar stof overheen zit en waarin veren zitten. Bovenop de boxspring ligt een zacht matras met dezelfde afmetingen. Boxsprings zijn er in verschillende stijlen. Ook bij de beddenwinkel Stuntbed verkopen ze veel soorten boxsprings. Welke dat zouden kunnen zijn, lees je in dit artikel.

Eenpersoonsbedden

Is je kamer te klein voor een tweepersoonsbed of heb je geen partner en is een eenpersoonsbed perfect voor je? Je ziet bijna alleen maar tweepersoons boxsprings, maar Stuntbed heeft ook een fijne voorraad aan eenpersoons boxsprings. Deze zien er superleuk uit en slapen ook nog eens heerlijk. Neem bijvoorbeeld Boxspring Alfa. Dit bed van 80x200cm is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Dankzij het strakke model past dit bed perfect in elke slaapkamer.

Tweepersoonsbedden

Tweepersoonsbedden zijn verkrijgbaar is verschillende stijlen, maten en kleuren. Neem bijvoorbeeld de Boxspring Delta Plus XL/XXL. Dit enorme bed is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren en alle mogelijke lengtematen. Bij deze boxspring heb je de mogelijkheid om het tot 200 cm in de breedte en 220 in de lengte te bestellen. Dat is enorm! Het strakke model van deze boxsprings zorgt ervoor dat hij bijna in elke slaapkamer past, mits deze groot genoeg is natuurlijk.

Tweepersoonsbedden

Elektrische boxsprings

Wil je het helemaal luxe hebben? Dan kun je bij Stuntbed ook elektrische boxsprings aanschaffen. Je kunt je hoofd- en voeteneind dan met een afstandsbediening hoger of lager zetten. Dat is ideaal als je moeite hebt met uit bed te komen of als je wilt lezen in bed. Een voorbeeld is Boxspring Quattro. Je kunt beide delen los van elkaar in hoogte verstellen, zodat je naar eigen wens kunt liggen. Deze boxspring bevat ook een pocketveer matras, waardoor dit echt een A-kwaliteit bed is.

Boxsprings plus opbergruimte

Hoe prettig zou het zijn als je bed opbergruimte bevat? Enkele boxsprings hebben deze mogelijkheid. Onder de matrassen bevindt zich dan opbergruimte. Je hoeft daarvoor niet het hele matras omhoog te duwen, maar je kunt de zijkanten van de matrassen aan beide kanten apart omhoog doen om bij de opbergruimte te komen. En wist je dat de opbergruimte een inhoud kan hebben van maar liefst 896 liter? Genoeg plek voor je spullen en het bed ligt ook nog eens heerlijk.  

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.