Een infrarood paneel badkamer biedt de uitkomst voor de wat koelere badkamers. Veel mensen vinden een standaard radiator in de moderne badkamer geen gezicht. Zij vroegen dan ook om verandering, iets moderns en iets unieks in de badkamer. Op die hulpvraag werd gereageerd met de stijlvolle infrarood paneel badkamer. Dit is een paneel die niet alleen zeer praktisch is, maar ook nog eens veel doet voor de uitstraling van de ruimte. Het geeft je de mogelijkheid om een modern en stijlvolle manier van verwarmen aan jouw badkamer toe te voegen. In dit artikel vertellen we meer over de verschillende soorten infrarood panelen voor de badkamer én lichten we de voordelen nog eens haarfijn toe.

Infrarood paneel badkamer, dit zijn de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden als je kiest voor een infrarood paneel badkamer. Deze kunnen op meerdere manieren verwerkt worden. Wij hebben de methodes die het vaakst gebruikt worden op een rijtje gezet:

  • Infrarood spiegel verwarming: bij deze optie is het infrarood paneel verwerkt in een spiegel. Hierdoor is er op het zicht niks veranderd en blijf je genieten van de uitstraling van een moderne badkamer. Het paneel zit verstopt in de spiegel en straalt genoeg warmte uit om de gehele badkamer op aangename temperatuur te houden. Dat is nog eens handig!
  • Glazen paneel verwarming: deze methode wordt het vaakst gebruikt en is vergelijkbaar met een standaard radiator. Het paneel hangt in het zicht en is gemaakt van glas. Door de infrarood stralen geeft deze de badkamer niet alleen warmte, maar kan je hier ook je handdoeken aan drogen. Tip: schaf een apart handdoekenrekje aan, deze zit niet standaard bij deze infrarood paneel badkamer.

Voordelen van infrarood paneel badkamer

Het infrarood paneel badkamer biedt talloze voordelen en is een geweldige toevoeging voor de badkamer Toch besteden we nooit zoveel aandacht aan de verwarming in de badkamer. Waarom eigenlijk? We besteden ontzettend veel geld aan een tegel nivelleersysteem, aan de wanden, de badkamermeubels en de accessoires, maar de verwarming schiet er bij in! Dit terwijl het zeker in de winter ontzettend belangrijk is dat je kan genieten van een aangename temperatuur in de badkamer. Bovendien krijg je zo ook je handdoeken lekker snel droog. Daarnaast heeft de verwarming in de badkamer nog een belangrijke rol, een decoratieve! Zeker in de moderne badkamer kan je niet aankomen met een standaard wit radiatortje. Dat zal direct de hele moderne en luxueuze uitstraling teniet doen. Met een modern infrarood paneel badkamer kies je zelf hoe je deze wilt verwerken in de ruimte. Je kunt hem verbergen achter een spiegel, maar ook als centraal punt en eyecatcher van de badkamer gebruiken. Een infrarood paneel badkamer vind je in alle soorten en maten, daardoor is er altijd wel één die bij jou en de badkamer past.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.