Als je op zoek bent naar een nieuwe serie op Netflix dan kun je natuurlijk maandelijks de nieuwste releases in de gaten houden. Netflix heeft meer dan genoeg bingewatch waardige series. Als je de nieuwste series al uit hebt gekeken dan zijn er soms nog onontdekte series die niet meteen bij jouw aanbevolen lijst op Netflix zullen staan. Daarom kun je online elke maand wel even googlen naar de nieuwste series. Op dit moment heeft Netflix dan ook een aantal toffe thriller series en Zweedse detective series die zeer populair zijn.

Thriller series

Verschillende nieuwe thriller series zijn deze maand weer gereleased. Daarnaast zijn van een aantal series alweer nieuwe seizoenen beschikbaar. Als je van thrillers houdt dan is Netflix ook echt de ideale streamingsdienst voor jou. Ze hebben namelijk ook verschillende series die ze zelf uitbrengen. Omdat Netflix ook een hoog budget heeft voor series en Toffe acteurs zal je zeker een aantal toppers vinden waaronder Breaking Bad, Sherlock, Fargo en Narcos. Deze series zijn dé series die iedereen wel gezien heeft.

Unieke thrillers

Naast deze Amerikaanse series zijn ook verschillende thrillers te vinden in andere talen. De serie Dark is een Duitse serie die je zeker gezien moet hebben. Deze ijzingwekkende spannende serie is goed uitgedacht en het laatste seizoen staat inmiddels ook online. Daarnaast zijn er verschillende andere dramatische en spannende thrillers uit andere landen. De Noorse serie Thor is een zeer bekende serie die om een goede reden ontzettend populair is. Andere thrillers zijn ook te vinden waaronder spannende IJslandse thrillers, Deense thrillers en Japanse anime thrillers.

Zweedse detective series

Naast dat er ontzettend veel spannende detectiveserie zijn, vind je op Netflix ook Zweedse detective series. Je kunt op Netflix minstens een top 10 aan spannende Zweedse detective series vinden. Alle series hebben wel een ding gemeen en dat is dat de serie goed doordacht en zeer spannend is, en zeker je aandacht vasthoudt. ‘Alex’ en ‘Conspiracy of Silence’ zijn spannende series waar het draait om criminaliteit. Alex is een echte gangsterserie. Conspiracy of Silence is meer een serie over wapenhandel. De serie The Sandhemn Murders en de serie Stockholm Requiem zijn spannende detective series die uiteraard genoeg drama hebben. Een nieuwe spannende serie is Caliphate, dit gaat over terroristische aanslagen van IS. Grenslanden is één van de nieuwste series over een moord op de grens van Noorwegen en Zweden. Dit is momenteel een van de meest populaire series. Er zijn dus nog genoeg verborgen pareltjes te vinden op Netflix!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.