Elektrische openhaarden geven je altijd en overal de gezellige warmte die je wilt. De moderne elektrische haarden van tegenwoordig brengen een zeer levendig en realistisch vuurschouwspel en sfeer in uw huis, kantoor of eetkamer. U kunt erop vertrouwen dat uw huis uw volledige aandacht krijgt. En ze verdient het ook! Omdat elektrische haarden zo worden ontworpen en ontwikkeld, zijn de vlammen zo helder dat veel mensen ze aanzien voor echt vuur. Maar waarom zijn elektrische haarden zo populair? Je leest het in deze blog.

Niet alleen voor thuis

In tegenstelling tot gaskachels en houtkachels zijn elektrische kachels, naast thuisgebruik, zeer geschikt voor open ruimtes en openbare plaatsen. De elektrische haard is veilig in gebruik omdat de radiator niet heet wordt. Daarom zijn elektrische haarden ideaal voor ruimtes met relatief weinig toezicht. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, hotel, café of bedrijfsentree of hal. Elektrische haarden maken echt het verschil en voegen veel sfeer en comfort toe aan een normaal vrij lege en stille ruimte!

Alternatieve brandstoffen

Vroeger waren elektrische haarden niet erg populair. Dat is begrijpelijk, want in de jaren negentig waren elektrische haarden nog niet voldoende ontwikkeld om gas- en houtkachels volledig te vervangen. Met de politieke discussie over het gebruik van gas en de overstap naar alternatieve brandstoffen neemt de populariteit van elektrische haarden echter aanzienlijk toe. Een gashaard is immers geen optie, aangezien veel mensen in hun pas opgeleverde woning geen gasaansluiting hebben. Dan is de keuze voor een elektrische kachel snel gemaakt.

Het perfecte plaatje

Een elektrische haard is de perfecte plek om het perfecte beeld voor uw huis te creëren! De elektrische haarden van tegenwoordig bieden meer dan vlammen en sfeer. Het biedt een optie die gashaarden niet kunnen. Wat denk je van een gepersonaliseerd vlambeeld van sfeervolle vlammen tot een party-discostand en het knisperende geluid van nét echt vuur? Het is allemaal mogelijk!

Haardenexpert.nl

Haardenexpert is een landelijk werkend haarden- en kachelbedrijf die gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en pelletkachels levert in Nederland en België. Door hun deskundigheid en ervaring zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Bij hun heb je dan ook altijd de scherpste deal. Wil je meer informatie of een elektrische haard kopen? Neem dan contact op met een van de haardenexperts. Zij staan iedere dag voor jou klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.