Is je zonnescherm kapot? En wil je een nieuw zonnescherm kopen? Dan kun je daar beter even mee wachten. In veel gevallen is het namelijk mogelijk om enkel het zonneschermdoek en de motor te vervangen.

Vervang enkel je zonweringdoek

Wanneer je zonnescherm kapot is, zal je waarschijnlijk als eerste eraan denken om het hele zonnescherm te vervangen. Echter is dit zeker niet altijd nodig. In veel gevallen kun je namelijk het zonneschermdoek vervangen. En zo ben je veel minder geld kwijt dan wanneer je het hele scherm vervangt. Je kunt het zonneschermdoek zelfs heel gemakkelijk online bestellen. Zo ben je heel weinig tijd kwijt aan het bestellen van je doek en kan je het geheel naar wens samenstellen.

Online bestellen van je zonnedoek

Een doek voor zonnescherm kun je dus heel makkelijk online bestellen. Je voert jouw benodigde afmetingen in, kiest een kleur uit en vervolgens krijg je de prijs te zien van je zonnedoek. Het zonnedoek wordt vervolgens binnen een paar weken bij je thuisgebracht. Wanneer je het zonnedoek hebt ontvangen, kun je deze monteren op je zonnescherm. En dit lijkt misschien moeilijk, maar dat is het zeker niet. Bij de levering krijg je namelijk voldoende instructies om het doek te monteren. Vaak krijg je zelfs video’s die je kunt gebruiken om het gemakkelijk te installeren. Mocht je twijfelen, dan kun je voordat je de aankoop doet al bekijken of je eventueel in staat bent om het zonneschermdoek te monteren.

Online bestellen van je zonnedoek

Het type zonnedoek en de prijzen

Er zijn natuurlijk veel verschillende zonnedoeken. Een goede webshop heeft een breed assortiment zodat er altijd wat voor je bij zit. Je zonneschermdoek moet natuurlijk wel bij je stijl passen en bij de rest van het zonnescherm. Mocht je nog niet zeker zijn over de prijs, dan kun je contact opnemen met de betreffende webwinkel om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur kiest.

De prijzen van het doek zullen altijd meevallen. En vooral wanneer je de prijzen vergelijkt met de kosten van een geheel nieuw zonnescherm. Vaak betaal je per vierkante meter. Deze kun je invullen bij een webshop, waar je vervolgens gelijk de prijs in beeld krijgt.

Controleer of je het doek kunt vervangen

Je zal misschien denken dat het moeilijk is om het doek te vervangen, maar dit is eigenlijk vrij simpel. Het is echter wel handig om vooraf even de montage video’s te bekijken van andere mensen. Zo leer je hoe je heet doek opmeet, hoe je de dikte van doekpezen opmeet, hoe je het doek van een elektrisch en handbediend zonnescherm vervangt. Lukt dit niet? Dan kan je altijd een kennis of familielid vragen om je te helpen. Mocht het je nog steeds niet lukken, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende webshop. Zij moeten je kunnen helpen bij het monteren in het geval dat dit je niet lukt.

Om er zeker van te zijn dat je webwinkel goede producten aanbiedt en je ook daadwerkelijk kan helpen wanneer dit nodig is, raden we je aan om alleen aankopen te doen bij webwinkels met goede recensies en eventueel recensies van vertrouwde organisaties.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.