Heb je een massief houten trap in huis? Dat is natuurlijk de blikvanger van je interieur. Een massief houten trap heeft verschillende voordelen, voornamelijk wat zijn uiterlijk betreft. Hij heeft een luxe uitstraling en staat prachtig in elk interieur. Helaas is een houten trap ook aan slijtage onderhevig, waardoor je in de loop der jaren zult merken dat je trap wat van zijn glans gaat verliezen. Zo kunnen de treden op den duur glad slijten, waardoor je er sneller over uitglijdt, en kunnen er butsen, scheurtjes en deuken in het hout ontstaan. Merk je dat soort slijtagesporen op, dan is het misschien wel tijd voor een traprenovatie.

Een traprenovatie?

Bij een traprenovatie wordt je trap van top tot teen onder handen genomen. Je kunt hiervoor het beste een expert in de arm nemen. Zoek je een traprenovatie in Antwerpen, of juist een traprenovatie in Vlaams-Brabant? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Traprenovatie Expert. Tijdens een traprenovatie wordt jouw trap bekleed met nieuwe overzettreden. De materiaalsoort die hiervoor gebruikt wordt, kun je zelf kiezen. Wil je je houten trap weer als nieuw maken, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor massief houten traptreden. Als je de levensduur van je trap echter sterk wilt verlengen, dan zijn traptreden van PVC, HPL of vinyl juist een uitkomst.

Zo maak jij je houten trap onderhoudsvrij

Omdat hout nu eenmaal snel slijt, zul je aan een massief houten trap altijd onderhoud houden. Met treden van hoogwaardige kunststoffen is dat probleem gelukkig verleden tijd. PVC, HPL en vinyl zijn slijtvast en oersterk, waardoor je er jarenlang overheen kunt lopen zonder enig verschil te zien. Door de naadloze afwerking bij een traprenovatie heb je tevens geen last meer van stof of vuil dat in de kieren blijft hangen. Wil je toch graag die houtlook van je trap behouden? Kunststof overzettreden zijn in verschillende designs beschikbaar, ook in houtlook!

Binnen een dag gerenoveerd

Je trap kan al binnen een dag gerenoveerd zijn, wanneer je de renovatie laat uitvoeren door een echte expert. Dat zorgt ervoor dat je snel weer van je trap gebruik kunt maken, niet lang last hebt van de rommel en ook je bovenverdieping weer snel in gebruik kunt nemen. Je trap is dus in een handomdraai weer als nieuw, waardoor je er snel weer van kunt genieten! En dat helemaal onderhoudsvrij.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.