Vind je dat een jurkje alleen past bij een speciale gelegenheid? Think again! Een jurkje kan je prima ook doordeweeks dragen naar werk of school bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat je meer afwisselt met jouw kleding. In deze blog vertellen we je waarom je jurkjes moet dragen en wat de mogelijkheden zijn. Lees gauw verder!

Van bohemian tot aan little black dress

Jurkjes zijn er in diverse soorten. Denk aan strandjurken, een bohemian jurk en natuurlijk de little black dress. Ook wat betreft de kleuren zijn er heel veel mogelijkheden. Kies voor een stijl en kleur die het beste paste bij jouw smaak en jouw lichaamstype. Hierdoor ziet je jurkje er het mooiste uit.

Mini, midi of maxi?

In de zomer zien we vaak dat veel mensen mini jurkjes dragen. Als het warm is, dan heb je vast een bruin kleurtje gekregen, hoe heerlijk is het dan om je bruine benen te showen in een mini jurkje. Daarnaast is het mooi en luchtig voor een feestje. Toch voelen sommige mensen zich niet comfortabel in een mini jurkje of vinden ze het misschien niet zo mooi. Gelukkig zijn er ook midi en maxi jurkjes. Maxi jurken zijn jurken tot aan de enkel. Deze jurken zijn lang en vaak ingenomen bij de taille. Midi jurken zitten tussen mini en maxi jurken in. Ze zijn netjes, maar toch sexy.

Styling

Een jurk kan op veel verschillende manieren dragen, wil je er een panty onder aantrekken of juist niet? Daarnaast kan je een jurk opvrolijken met een riem. Een brede riem in de taille doet weer anders ogen dan een smal riempje. Hierdoor kan je eindeloos combinaties maken. Daarnaast kan je ook veel variëren met schoenen. Sandaaltjes maken bijvoorbeeld een hele andere indruk dan hoge laarzen. Maar allebei staan net zo leuk!

Ook jurkjes kopen?

Ben je na het lezen van deze blog ook overtuigd van het dragen van jurkjes? Dan raden we je aan om eens een kijkje op de website van Ibizamode te nemen. De jurken die Ibizamode aanbiedt zijn uniek en vindt je nergens anders. Meer weten over de jurken van Ibizamode? Neem dan eens een kijkje op de website.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.