De industriële stijl behoort al jaren tot de ultieme top van woontrends in Nederland. De verweerde, robuuste en stoere uitstraling die bij deze stijl past heeft al heel wat harten veroverd. Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van industriële meubels en accessoires? Ben je jouw huis al aan het restylen en mist er nog iets? Dan kan een betonlook muur wellicht de finishing touch geven!

Beton is een geweldig materiaal wat binnen heel veel interieurstijlen past. Vooral bij de industriële woontrend is dit materiaal zeer geliefd. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een echte betonnen muur in huis te plaatsen. Zeker financieel gezien is dit voor veel mensen niet haalbaar. Gelukkig zijn er ook genoeg andere opties om de uitstraling en sfeer van beton in huis te halen. Bijvoorbeeld met betonlook verf of behang. Wil jij zelf een betonnen muur in huis creëren? En kan je wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder!

Beton cire

Beton cire is een zeer geliefd materiaal in de badkamer. Dit kan worden vergeleken met stucwerk. Het grootste voordeel van beton cire is dat deze voor heel veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Bovendien is deze voor iedere ruimte geschikt. Steeds vaker kiezen mensen voor een industriële badkamer. Over de afwerking van de badkamer bestaat echter vaak twijfel. Tegels passen meestal niet binnen de industriële en natuurlijke sfeer, maar betonlook verf is weer niet geschikt als deze in direct contact met water komt. In dat geval biedt beton cire badkamer de oplossing. Deze is bestand tegen vocht, condens en direct water. Daardoor is deze ook uitermate geschikt als afwerking achter de douchecabine of het bad. De ideale manier om jouw badkamer een industriële eyecatcher te geven!

beton cire badkamer

Het enige nadeel van beton cire is dat deze best wel prijzig is. Daarentegen geniet je wel van een zeer lange levensduur, waardoor het die kosten op de lange termijn zeker waard is.

Betonlook verf

Betonlook verf is een relatief goedkope oplossing als je een betonnen muur in huis wilt realiseren. Betonverf is er in allerlei verschillende tinten en is voor meerdere ondergronden geschikt. Let er wel op dat je voor een verfsoort kiest die bij jouw interieur en ondergrond past. Zo bega je zeker geen miskoop.

Wist je dat je ook met Chalk Paint het gewenste effect kunt krijgen? Krijtverf wordt steeds vaker gebruikt om een robuuste en verweerde uitstraling op de muren te realiseren. Ook dit is een relatief goedkope oplossing in vergelijking met andere opties voor een betonnen muur in huis. Zeker het overwegen waard dus!

Betonlook behang

Tevens een makkelijke oplossing voor het creëren van de betonlook in huis: betonlook behang. Een simpele oplossing waarbij je de muur binnen no-time een betonnen uitstraling geeft. Het voordeel van behang is dat je van tevoren ziet welke uitstraling de muur straks zal hebben. Daarentegen is het resultaat vaak minder sprekend en realistisch dan bij beton cire of betonlook verf.

Wil jij een betonlook muur in huis realiseren? Aarzel dan niet en neem een kijkje bij de betoncire.shop, zo vind je eenvoudig en snel de look die bij jou past!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.