Zwanger zijn betekent niet dat je stijl moet opofferen. Er is genoeg zwangerschapskleding die zowel comfortabel als modieus is. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Hier zijn enkele must-have items voor de garderobe van elke zwangere vrouw.

Zwangerschapsjeans

Eén van de moeilijkste kledingstukken om te vinden als je zwanger bent, is een goede jeans. Hij moet comfortabel genoeg zijn om de hele dag te dragen, maar ook stijlvol genoeg om je geen slonzige moeder te voelen. Gelukkig zijn er veel goede opties. Zoek naar een broek met een elastische tailleband die geschikt is voor je groeiende buik.

Tip: je kunt voor de eerste periode ook investeren in een normale jeans met een elastische band die je na je zwangerschap ook gewoon weer aankunt. Zonde natuurlijk als je allemaal kleding koopt die je alleen tijdens je zwangerschap kunt dragen.

Zwangerschapsjurken

Jurken zijn een geweldige optie voor zwangere vrouwen omdat ze zo comfortabel zijn. En, in tegenstelling tot jeans, hoef je je geen zorgen te maken dat ze niet meer passen als je lichaam verandert. Bovendien zijn er veel stijlvolle zwangerschapsjurken waarmee je er op je best uitziet en je goed voelt. Of je nu iets zoekt om naar je werk te dragen of een casual jurk voor in het weekend, met een jurk zit je goed.

Zwangerschapstops

Tops zijn een ander kledingstuk dat moeilijk te vinden is als je zwanger bent. Maar, net als jurken, zijn er genoeg stijlvolle en comfortabele zwangerschapstops. Zoek naar tops met ruches of wikkelstijlen die je groeiende buik flatteren. Misschien wil je ook investeren in een paar zoogtops die je kunt dragen nadat de baby is geboren.

Leggings

Voor veel zwangere vrouwen is een legging de beste vriend. Ze zijn namelijk écht heel comfortabel. Of je nu een dag thuis wat klusjes doet of de hele dag op je werk zit, in leggings kom je de dag zeker comfortabel door. Gelukkig passen ze vrijwel overal bij. Een oversized trui, halflange jurk of stoer jack. Weet je niet precies waar je leggings mee kunt combineren? Doe inspiratie op bij Noppies!

Sneakers

Comfort is alles tijdens je zwangerschap. En die hakken laat je op den duur waarschijnlijk echt wel staan. Al is het maar om praktische redenen. Sneakers zijn daarom je beste vrienden. Investeer ook zeker in een paar met goede ondersteuning in de zool. Je draagt straks wat extra gewicht mee in je buik en het is dan wel zo fijn om de juiste schoenen te hebben.

Alles wat je nodig hebt

Je hoeft geen stijl op te offeren als je zwanger bent. Met zoveel geweldige positiekleding die beschikbaar is, kun je zowel comfort als stijl hebben. Zorg ervoor dat je een aantal zwangerschapsjeans, -jurken en -tops aan je garderobe toevoegt, zodat je je zelfverzekerd en mooi voelt.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.