U maakt een uitstekende keuze als uw voorkeur uitgaat naar de aanschaf van een gietvloer. Het is echter wel van belang dat u weet wat alle opties zijn. Of wat de aandachtspunten zijn om rekening mee te houden. Daarom voorzien wij u hier graag van de beste tips voor de aanschaf van uw gietvloer. Weet u bijvoorbeeld al wel welk type gietvloer u wenst? Of denkt u dat alle gietvloeren hetzelfde zijn? Dat is dus niet zo, want er is een onderscheid te maken tussen diverse soorten. Bijvoorbeeld volledig van kunststof of cementgebonden met de toepassing van kunststof.

1. Kleurechtheid van de gietvloer

De kleurechtheid van de gietvloer is echt van groot belang als u op het punt staat deze vloer aan te schaffen. Er is namelijk een verschil tussen de uitvoeringen. Een alifatische uitvoering heeft bijvoorbeeld het voordeel van kleurechtheid. Kijk of er ook sprake is van garantie op deze kleurechtheid.

Dat is bij de gietvloeren van G-vloeren in ieder het geval wel zo. Daar krijgt u vijf jaar garantie op de kleurechtheid van alifatische gietvloeren. Kiest u bij een ander bedrijf voor een uitvoering zonder kleurechtheid of zonder garantie? Houd er dan rekening mee dat er in de loop der tijd sprake is van verkleuring. Het is jammer als de vloer de oorspronkelijke kleur verliest, want de vloer gaat er niet mooier van uitzien.

2. Let op het vakmanschap 

Het vereist precisie en ervaring om een gietvloer strak en naadloos aan te brengen. Daarom is het van belang om een ervaren bedrijf uit te kiezen. Een bedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Een bedrijf dat een goede reputatie heeft in het aanbrengen van gietvloeren. Bijvoorbeeld een bedrijf als G-vloeren dat met alle soorten gietvloeren vakmanschap uitstraalt.

Het vakmanschap is niet alleen van belang in de uitvoering van projecten. Het voorafgaande traject vereist namelijk ook de nodige kennis en ervaring. Dat komt omdat op deze wijze maatwerk is samen te stellen. Dat is niet mogelijk als de expertise ontbreekt, omdat men dan te vaak dingen over het hoofd ziet.

Kleurechtheid van de gietvloer

3. Bezoek de showroom en vraag een offerte

Bij de aanschaf van een gietvloer is het aan te raden om al vroegtijdig een showroom te bezoeken. G-vloeren beschikt over een uitgebreide showroom is op afspraak open om belangstellenden te ontvangen. Een bezoek aan de showroom biedt u meerdere voordelen met de combinatie van aanwezige expertise en gietvloeren. Online is uiteraard al veel informatie te verzamelen, maar de beleving en ervaring in het echt wegen daar niet tegenop.

Maak daarom een afspraak om de showroom met gietvloeren te bezoeken. Of indien u dat niet wenst, is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Naar aanleiding van uw bezoek aan de showroom is het eveneens mogelijk om een offerte te ontvangen. Die is uiteraard eveneens vrijblijvend en zonder kosten voor u beschikbaar.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.