Thuiswerken gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Het heeft verschillende voordelen: zo bespaar je reistijd door thuis te werken en kun je in de regel geconcentreerder aan het werk. Perfect voor wanneer je een paar taakjes hebt liggen waar je in alle concentratie aan wilt werken. Een fijne thuiswerkplek is dan natuurlijk ook van belang. In dit artikel vertellen we je hoe je een stijlvolle thuiswerkplek kunt inrichten met steigerhouten meubelen. Daarmee maak je je thuiskantoor al snel tot een fijne plek om in te werken.

Wat is steigerhout?

Steigerhout is hout dat jarenlang dienst heeft gedaan op bouwsteigers. Het is dus eigenlijk geen aparte houtsoort. Vaak wordt steigerhout gemaakt van het hout van de lariks of een andere fijnspar. Wanneer het niet meer geschikt is voor een leven op de steigers, kunnen er mooie meubelen van worden gemaakt. Steigerhout is een recycleproduct: in jouw thuiskantoor krijgt het een nieuw leven. Je herkent steigerhout aan zijn robuuste en karaktervolle uiterlijk. Het is sfeervol en past goed thuis in elk interieur. Daarom is het een populaire houtsoort, maar zeker geen hype. Steigerhout zal namelijk nooit uit de mode gaan.

Een bureau van steigerhout

Ben je op zoek naar een uniek meubel? Dan kun je met steigerhout goed uit de voeten. Omdat het sterk hout is, kun je er namelijk van alles van maken. Denk aan een mooi bureau om aan thuis te werken, of een steigerhouten tafel. Je kunt zo’n bureau gemakkelijk uitbreiden met een aangebouwde kast waar je je administratie of andere werkspullen in kwijt kunt. Ook een werkcabine of een hoekbureau behoren tot de mogelijkheden. Je kunt je kantoormeubelen dus precies laten aansluiten bij de ruimte die je hebt.

Kantoormeubelen op maat

Heb je zelf een uniek idee voor een kantoormeubel op maat? Ook dat kun je van steigerhout laten maken. Een meubelspecialist zoals VanLonden kan samen met jou de mooiste steigerhouten meubelen volledig op maat maken. Daarvoor hoef je zelf geen meubelontwerper te zijn. Op basis van je idee kunnen de meubelmakers van VanLonden een ontwerp maken. De afmetingen en afwerking kies je natuurlijk ook zelf. Dat zorgt ervoor dat je je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak kunt maken. Je kunt je steigerhouten kantoormeubel bijvoorbeeld laten afwerken met een beits of lak, zoals een white wash.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.