Als je tijdens de koude wintermaanden er op uit gaat kan je maar beter zorgen dat je lekker warm bent aangekleed. Met de verwarmde handschoenen van BERTSCHAT® ben je verzekerd van lekker warme handen zonder dat je last heb van de koude buitenlucht. Doordat de handschoenen met verwarming op drie verschillende standen kan  verwarmen kan je altijd de ideale temperatuur kiezen. Als de verwarming even te veel van het goede is kan deze uiteraard ook worden uitgezet zodat je de verwarmde handschoenen als gewone handschoen draagt.

Elektrische handschoenen

De handschoenen worden verwarmd door middel van een krachtige oplaadbare accu. Op de laagste stand kan je al snel een uur of vijg genieten van lekker warme handen. Als het buiten wat kouder wordt zet je eenvoudig de verwarming iets hoger. Omdat de verwarmde handschoen wat harder moet werken zal je wel zien  dat de verwarmingsduur van de accu wat korter wordt. Zo’n groot probleem is dit echter niet omdat op de hoogste stand de accu de handschoen nog steeds tot twee uur warm houden. 

Wind en waterdichte verwarmde handschoenen

De handschoenen met verwarming hebben een wind en waterdicht oppervlak. Hierdoor zijn ze ideaal geschikt voor diverse buitensport activiteiten. Als je gaat fietsen of wandelen zijn ze uiteraard goed te gebruiken maar ook voor de wat actievere sporten als skiën en snowboarden zijn de verwarmde handschoenen perfect geschikt. Tijdens een hele dag wintersporten is het wel aan te raden om een extra accupack mee te nemen. Op deze manier heb je twee keer zoveel stroom zodat je, zeker op de laagste stand, de hele dag met warme handen kan wintersorten. 

Verschillende soorten handschoen met verwarming

Bij Comfort Producten hebben wij naast de verwarmde handschoen ook verwarmde onderhandschoenen en verwarmde wanten. De verwarmde onderhandschoen is een goed alternatief als je zelf al goede handschoenen hebt die niet verwarmen. De dunne pasvorm zorgt dat je de onderhandschoenen met verwarming moeiteloos onder je gewone handschoen kunt dragen. De verwarmde wanten zijn goed geschikt als je je vingers even niet hoeft te gebruiken. De wanten zijn de meest isolerende en daarom ook warmste optie.

Advies en garantie op onze verwarmde handschoenen

Op al onze producten zit standaard een jaar fabrieksgarantie, maar ook na die tijd helpen wij je graag verder. Mocht er iets aan de hand zijn met een product zorgen wij altijd dat je goed geholpen wordt. Als je van te voren vragen hebt over een product staan wij altijd paraat om je te helpen met de juiste keuze. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat jij een tevreden klant bent en blijft en geven de service die je van ons mag verwachten.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.