Zonwering screens kun je bestellen in allerlei types. Als eerst heb je de keuze voor de zogenaamde ‘standaard’ screens. Deze screens zijn de goedkoopste screens. Wanneer je deze screens besteld, haal je kwalitatieve screens in huis. Deze screens worden echter alleen aangeraden bij kleinere formaten. Ga jij breder dan 2 meter, en er zijn hoge windsnelheden, dan kan het screendoek gaan klapperen wat ervoor zorgt dat het doek scheurt. Naast de standaard screens zijn er nog meer screens leverbaar. Hieronder leggen we je graag meer uit over de overige screens. Alle screens waar we over schrijven kun je direct bestellen. Ga screens buiten bij Rolluiken33.nl bekijken en bestellen.

Windvaste screens

De windvaste screens zijn populair bij de grotere formaten. Zoals eerder aangegeven, kan het doek gaan scheuren bij hoge windsnelheden bij een standaard screen. Bij een windvaste screen gebeurd dit niet! De windvaste screen heeft namelijk de screendoek lopen in de geleiders. Zodoende zit het doek strak vast en klappert het niet bij hoge windsnelheden. Wanneer je een screen wilt toepassen voor een vitrine of voor andere situatie voor screens met grotere formaten, raden we je zeker aan om de windvaste screens te overwegen. De windvaste screens zijn leverbaar in allerlei formaten en kleuren. Bekijk de collectie screens van Rolluiken33.nl en kies direct online een windvaste screen naar wens.

Windvaste inbouw screen

Bij de windvaste inbouw screen wordt de kast en geleiders van deze screen verwerkt in de spouw van de muur. Hierdoor creëer je een prachtig en strak eindresultaat die je met een andere type screen niet kunt evenaren. De windvaste inbouw screen is leverbaar in allerlei kleuren en stijlen. Wij raden je zeker aan om deze screen te overwegen. Wel is de windvaste inbouw screen een stuk duurder dan de standaard of windvaste screen. Ook is de montage een stuk duurder omdat er veel meer werk is verreisd. Windvaste inbouw screens worden meestal toegepast in woningen die net zijn gebouwd omdat de screens hier eenvoudiger zijn te monteren.

Windvaste koord lock screen

Een windvaste koord lock screen houdt insecten buiten en is ook windvast te verwerken in alle posities. Deze type screens heeft een zogenoemde ‘rits geleiding’. Hiermee zit het screendoek vast in de geleiders van de screen. Omdat de windvaste koord lock screen in een iedere positie is te plaatsen, kun je deze ideaal monteren op een lichtstraat. Is de windvaste koord lock screen de screen waar jij naar zoekt? Levertijd binnen 1-2 weken en compleet op maat te bestellen!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.