Een mooi en tijdloos interieur. Een interieur waarin je je eigen persoonlijkheid weer kan geven. Dat is waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Toch blijft het een hele klus om je woning sfeervol aan te kleden en tegelijkertijd een persoonlijke touch te geven. Stiekem is het ook wel een hele leuke klus. Hier kan je al je liefde en aandacht in steken. Maar wat de meeste mensen doorgaans niet beseffen is dat je vaak niet het gehele interieur aan moet passen om een mooie indruk te maken. Soms is één verandering al voldoende. Vervang bijvoorbeeld één groot meubelstuk voor een ware eyecatcher. Een uniek meubelstuk waar je werkelijk niet omheen kan en die direct sfeer en karakter geeft aan de ruimte? Een meubelstuk die dit zeker voor elkaar krijgt is de boomstamtafel.

De boomstamtafel doet het enorm goed in vrijwel ieder interieur en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Benieuwd waarom een boomstamtafel ook in jouw huis eigenlijk niet kan ontbreken? Of twijfel je al tijden om deze tafel aan te schaffen, maar ben je nog altijd niet overtuigd? Hier volgen de grootste voordelen van een boomstamtafel in huis.

Uniek

Dit is misschien wel het allergrootste voordeel van de boomstamtafel. De boomstamtafel is namelijk een natuurlijk product en wordt gemaakt uit één boomstam. En aangezien geen enkele boomstam hetzelfde is, kan hierbij de houtsoort verschillen. Bovendien beschikt ook iedere boomstamtafel over een ander motief en kleurtint. Een boomstamtafel is dus per definitie uniek. Hij komt recht uit de natuur en kan vervolgens geheel naar wens aangepast worden. Daardoor weet je zeker dat er van jouw boomstamtafel maar één gemaakt is. Uniciteit ten top!

boomstamtafel unieke boomstamtafel

Zeer gemakkelijk in onderhoud

Een boomstamtafel is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Als ouders weet je natuurlijk maar al te goed dat er nog wel eens wat wordt omgestoten of geknoeid. Ook een keer uitschieten met waterverf is zo gedaan. Gelukkig is hout zeer eenvoudig te reinigen. Vaak is enkel een licht vochtig doekje gebruiken al voldoende om de tafel weer netjes te krijgen. Nog een bijkomend voordeel: je ziet er bijna niets op. Dus zelfs als er geknoeid wordt, is dit geen enkel probleem. Wees ook zeker niet bang voor butsen of andere beschadigingen. Een boomstamtafel is een natuurproduct. Dit houdt in dat butsen bij de tafel horen. Hoe meer er geleefd wordt, hoe mooier en natuurlijker de tafel er uiteindelijk uit zal zien.

Lange levensduur

Een boomstamtafel koop je niet voor even. Gelukkig beschikken de meeste boomstamtafels over een zeer duurzaam karakter én lange levensduur. Hierdoor geniet je heel wat jaren van jouw nieuwe aanwinst. Groot voordeel is ook dat een boomstamtafel eigenlijk bij ieder interieur past. Hij beschikt over een uitermate tijdloze uitstraling. Hierdoor zal je de tafel nooit weg hoeven doen wanneer het interieur wordt aangepast. Een boomstamtafel kan altijd en vormt altijd dé pronkstuik van ieder interieur.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.