Ben je 50+ en wil je jouw date uitnodigen voor een leuke avond bij jou thuis? Dan ben je vast aan het nadenken over wat je zoal allemaal kunt doen. Je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat het een leuke avond wordt. En daarom geven wij je een aantal ideeën voor een leuke 50+ date bij jou thuis.

Een bord- of kaartspel

Het kan erg leuk zijn om met 50 plus dating een bord- of kaartspel te spelen. Het is altijd leuk om het tegen elkaar op te nemen in een spelletje. Zo breek je gelijk het ijs en kom je vast op leuke gespreksonderwerpen. Zorg er natuurlijk voor dat het er niet té competitief aan toe gaat. Want in dat geval zal het juist niet goed doen aan de sfeer.

Steek een kaarsje aan tijdens het eten

Kies je ervoor om iets makkelijk te bestellen qua eten? Dan eet je dit vaak achter de televisie op. Maar je kunt ervoor zorgen dat de sfeer nét wat beter wordt. Dit kun je doen door een kaarsje aan te steken. Kaarsjes zorgen voor extra gezelligheid en een toffe sfeer. En het is kleine moeite om een kaarsje aan te steken. Neem vervolgens de tijd om je 50 match beter te leren kennen en je zal ongetwijfeld een leuke avond hebben.

Zo zorg je voor een leuke 50+ date bij jou thuis

Samen een diner maken

Wanneer je normaal gesproken eten klaarmaakt, zal dit mogelijk niet je leukste bezigheid van de dag zijn. Maar met 50 dating is dit een heel ander verhaal. Want wat is er nu leuker dan samen een diner klaarmaken? Vooral wanneer jullie beide van koken houden, is dit erg leuk. Is dit niet het geval, dan kun je jouw date natuurlijk ook bij het koken betrekken. Kook gezellig aan het kookeiland, terwijl je elkaar beter leert kennen. Stem dit natuurlijk vooraf even af, zodat je weet dat je date dit ook leuk vindt.

Bak iets lekkers

Je kunt samen een diner maken, maar als dat iets te veel werk wordt, kun je er ook voor kiezen om iets anders klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere taart of cake. Dit is makkelijk klaar te maken, maar je kunt het alsnog samen doen. Vervolgens kun je de cake of taart samen opeten. Wat natuurlijk heel erg leuk is.

Een proeverij

Houd je van wijn, bier of lekker eten? Dan is het een leuk idee om een proeverij te houden. Laat je date zien wat je zoal lekker vindt en laat hem of haar alles proeven. Haal wat lekkere flessen wijn in huis en bestel de lekkerste biertjes. Vertel je date ook gelijk meer over wat je in huis hebt gehaald, om zo jullie gesprekken alvast op gang te helpen.

Een date bij je thuis organiseren is dus helemaal niet zo moeilijk. En zeker niet als je 50+ bent. Het mooie is dat 50 plussers vaak niet allerlei speciale dingen hoeven te doen om een leuke avond te hebben. Ga voor de eenvoudige zaken uit dit lijstje en je zult ongetwijfeld een leuke avond beleven.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.