Heeft de cv ketel het begeven en ben je op zoek naar een geheel nieuw exemplaar? Dan zal het je vast niet zijn ontgaan dat de aanschaf van cv ketels tegenwoordig veel minder populair is dan voorheen. Sterker nog, er zijn mensen die geloven dat we over tien jaar helemaal geen cv ketels meer in huis hebben. Dit heeft er vooral mee te maken dat cv ketels over het algemeen een stuk minder goed zijn voor het milieu en er veel warmteverlies optreedt. Nu we in een maatschappij leven waar het milieu op de hoogste prioriteit staat, zien we ook dat overheid hamert op verandering. Gelukkig is hier ook door verschillende leveranciers van cv ketels gehoord aan geven. Wil je nu een nieuwe cv ketel kiezen? Kies dan voor de duurzame en populaire combiketel intergas.

Verschillen tussen een standaard cv ketel en een combiketel intergas

Wie nog niet echt thuis is in het wereldje van cv ketels, zal zich vast en zeker afvragen wat dan precies het verschil is. Want waarom zou je voor een combiketel intergas kiezen wanneer er ook nog heel veel andere mogelijkheden zijn? Wij hebben de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje gezet.

In tegenstelling tot andere cv ketels beschikt de combiketel van intergas over een gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Dit heeft verschillende voordelen. Zowel voor het milieu als voor portemonnee. Het belangrijkste voordeel is toch wel dat hierdoor het systeem veel efficiënter werkt en er dan ook veel minder warmteverlies is. Hierdoor verhoog je het wooncomfort en geniet je van een lagere energierekening.

Door het dubbele circuit in de wisselaar is er tevens geen sprake meer van de welbekende 3-klep in cv ketels. Deze 3-klep heeft de afgelopen jaren voor ontzettend veel problemen gezorgd. Mensen zaten massaal met de handen in het haar omdat de 3-klep enkel storingen gaf. Door het dubbele circuit in de wisselaar bij de combiketels van intergas zijn deze storingen gelukkig opgelost. Dit biedt natuurlijk een groot voordeel voor de gebruiker.

Daar waar de meeste cv ketels enorm veel ruimte in beslag nemen, doet Intergas er alles aan om enkel compacte modellen op de markt te brengen. Zo bespaar je dus enorm veel ruimte en hoef je niet iedere keer tegen een enorm apparaat aan te kijken.

Wat is een intergas combiketel?

Verminderen van de CO2-uitstoot

Het is vandaag de dag enorm belangrijk dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het milieu. Toch kan dit nog best wel lastig zijn. We zijn nou eenmaal gewend om bepaalde apparaten te gebruiken en bepaalde handelingen in ons dagelijkse leven uit te voeren. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel alternatieven op de markt gebracht, waardoor we wel van dezelfde apparaten kunnen genieten maar dit nog maar weinig invloed heeft op het milieu. De combiketels van Intergas zijn hier een goed voorbeeld van. Zij hebben de minder energiezuinige kwaliteiten van standaard cv ketels aan de kant gegooid en er alles aan gedaan om dit te verbeteren. Het resultaat mag er zijn. De ketels zijn energiezuiniger en verminderen de CO2-uitstoot van het huis aanzienlijk.

Goed voor het milieu én de portemonnee!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.