Televisiekijken is altijd een van onze favoriete bezigheden geweest, maar met de uitvinding van de designprogramma’s als VtWonen zijn we van het toevallige toeschouwen naar een diepe obsessie gegaan.

De schoonheid van de VtWonen is de mogelijkheid om deze projecten te bekijken vanuit het comfort van je eigen huis. Je vermijdt de rotzooi van een demodag en onvoorziene kosten van het verbouwen van een huis, je kunt het eens of oneens zijn met de ontwerpkeuzes, en dan is het eindresultaat binnen een uur of minder zichtbaar. Geen wonder dat deze shows de afgelopen tien jaar zo groot zijn geworden. Toch zijn er nu schijnbaar honderden opties en kan het moeilijk zijn om te weten welke show geschikt is voor jou.

Vtwonen magazine

Layar werkt samen met de populaire Nederlandse woondecoratiecatalogus VtWonen om de manier waarop lezers aankopen doen te veranderen. Met de nieuwste VtWonen (een combinatietijdschrift/catalogus) kunnen lezers de pagina’s scannen en direct de artikelen kopen die ze leuk vinden.

De artikelen die op de foto’s te koop zijn, verschijnen met een knop om de artikelen te kopen wanneer ze met Layar worden gescand. De links brengen de lezers direct naar de mobiele winkelsite van VtWonen, waar ze de artikelen direct kunnen kopen en betalen met PayPal. Het is ook eenvoudig om artikelen toe te voegen aan een winkelwagentje en ze te bewaren voor later.

Anita Beijl, marketing manager voor VtWonen, noemt de Layar-implementatie de “ultieme printwinkelbeleving” en voegt eraan toe dat Layar het merk eenvoudig en snel kan worden uitgebreid naar nieuwe platforms.

Probeer het zelf eens klik hier als je meer wil weten over VtWonen.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.