Meeste starters en studenten hebben geen geld om te sparen, hierdoor is het dus ook moeilijk om überhaupt op jezelf te wonen. Maar als je dan eenmaal iets betaalbaars hebt gevonden moet het natuurlijk ook ingericht worden! Dit is meestal ook een kwestie qua geld en als je wilt weten hoe je toch een leuk en gezellig huisje inricht, dan is dit artikel misschien wel van toepassing voor jou. Wij gaan namelijk bespreken hoe je je huis inricht op jouw gewenste manier met een kleiner budget!

Designers

Iets waar je dus echt beter niet aan moet denken zijn designer meubels. De prijzen van deze meubels vallen namelijk tamelijk hoog en zijn daarom snel buiten je budget, want ja, je hebt naast een bed en bank ook keukengerei nodig, badkamerartikelen en opbergmeubelen waar jij je spullen in kwijt kan.

badkamerartikelen

Koopjes

Het is daarom altijd handig om eerst naar koopjes te kijken. Deze zijn te vinden in winkels, folders en online websites. Grote meubelzaken zoals de Ikea, leen bakker en de kwantum hebben degelijke prijzen en wekelijkse aanbiedingen, waardoor prijzen nog lager zijn dan gewoonlijk.

Voor accessoire en kleine huishoudelijke artikelen zijn er winkels die goedkope producten presenteren, maar vaak over het hoofd gezien worden. Kijk maar eens in alle folders die er zijn van drogisterijen en supermarkten. Dan kom je erachter dat een nieuwe Kruidvat folder of de Aldi folder van volgende week allerlei huishoudelijke producten in de aanbieding hebben!

kruidvat folder

 

Tweedehands of overnemen

Een andere optie om binnen budget te blijven is het kopen van tweedehands meubels via bijvoorbeeld marktplaats of de nieuwe marktplaats van facebook. Hier worden meestal spullen verkocht tegen een derde van de originele prijs, dit bespaard je al enorm. Het kan ook voorkomen dat er producten gratis worden aangeboden en meer besparen dan niks uitgeven kan eigenlijk niet! Wat je ook kan doen is je huidige spullen uit je kamer bij je ouders meenemen naar je nieuwe plek. Hierdoor kan je besparen en mogelijk op de lange termijn je huis anders inrichten, wanneer daar geld voor is.

 

Ik hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben, maar geniet vooral van je eigen plek!

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.