De rust is wedergekeerd nu de feestdagen achter de rug zijn. De torenhoge kerstbomen en kerstverlichting worden afgetuigd, oliebollenkramen zijn er weer in minder grote getalen en tuincentra proberen hun laatste kerstartikelen te slijten. Januari betekent lage temperaturen en dus zoeken we de gezelligheid vooral binnen op en zorgen we binnen voor zoveel mogelijk sfeer. Naast allerlei gezellige decoratie wordt er daarom ook weer kritisch naar de rest in huis gekeken: is dit nog wel de eettafel die bij me past? Zijn deze salontafels nog wel mijn smaak? Want zo onbelangrijk de tuinmeubels nu zijn, zo belangrijk zijn de meubels binnenshuis. Als er één meubelsoort is die onze aandacht heeft, zijn het wel meubels van mangohout. Mangohout straalt namelijk warme uit door de warme kleurschakeringen. Haal je iets van mangohout in huis, dan is sfeer gegarandeerd.

Ode aan de eettafel

Als er één meubel is dat intensief gebruikt wordt, is het wel de eettafel. Daarom hier een ode aan de eettafel, een meubel waar we aan lachen, huilen, verhalen delen, werken en fanatiek spellen spelen. Aangezien een tafel veelvuldig wordt gebruikt kun je er maar beter een kiezen die echt bij je past, zoals een stoere ovaal eettafel met zwart blad bijvoorbeeld. Of een robuuste ronde tafel met naturel blad voor een natuurlijke look. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat en wat jouw woonstijl is. Het grote voordeel van mangohouten eettafels is dat er altijd wel een model tussen zit dat perfect matcht met jouw smaak. Ze zijn namelijk in verschillende maten, vormen, kleuren en prijzen te krijgen.

Mangohout en popcorn

Het klinkt misschien als een gekke combinatie, mangohout en popcorn, maar dat is het alles behalve. Een mangohouten salontafel met een schaal popcorn er bovenop zijn onmisbare items tijdens een marathon van je favoriete filmreeks of serie. En laat dat nou net een perfecte bezigheid zijn tijdens de koude dagen deze maand. Met een mangohouten salontafel haal je net als de eettafel heel gemakkelijk veel sfeer in huis. Zo wordt films en series kijken met familie of vrienden nóg knusser dan het normaal gesproken al is.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.