Pennen bedrukken met logo stelt in eerst instantie misschien niet veel voor, maar ze bereiken veel meer dan u denkt. Wist u dat relatiegeschenken twee keer meer impact hebben dan gewone advertenties op televisie? De reden waarom dat is, is omdat relatiegeschenken gebruiksvoorwerpen zijn die veelal bewust gebruikt worden. Reclame op tv komt vlug voorbij. Meestal letten we niet eens op, gaan we een kop koffie halen en zappen we naar een andere zender als er reclame op komt. Nee, een pen wordt bewust opgepakt en er wordt mee geschreven. Dat maakt het dat relatiegeschenken veel meer impact hebben dan gewone advertenties.

Pennen worden niet weggegooid

Pennen zijn erg effectieve middelen om reclame mee te maken. Waarom is dat? Pennen worden nooit weggegooid. Oké, alleen als ze het niet meer doen worden ze weggegooid, maar over het algemene bewaren we pennen. Ontken het maar niet, ook u heeft een la waar meerdere pennen in liggen. Pennen zijn altijd handig om te bewaren namelijk. Pennen wisselen ook veel van eigenaar. Dat komt omdat pennen gemakkelijk worden uitgeleend. “Zeg, heb jij een pen voor mij? Natuurlijk, alsjeblieft”. Een pen heeft een gemiddelde levensduur van 7 jaar en heeft in die tijd ongeveer 9 eigenaren. Er wordt dus 7 jaar reclame gemaakt voor uw bedrijf of merk. Daar kan een vluchtige tv-reclame natuurlijk nooit tegen op.

Pennen met uw logo laten bedrukken

Pennen kunnen op diverse manieren bedrukt worden. Het lijkt misschien een klein item, een pen, maar er zitten verschillende onderdelen aan. Zo kan de houder van de pen bedrukt worden. Dit kan op de linkerzijde, rechters, onderzijde of gewoon helemaal rondom. Daarnaast hebben we ook de clip van de pen. Ook dit kan natuurlijk bedrukt worden, evenals de dop of het kroontje van de pen.
Daarnaast kan een pen, naast kleurenbedrukking, ook door middel van lasergravure bedrukt worden. Met lasergravure heeft u de pen nog luxe uitstraling.

Uw pennen bedrukken met logo?

Wilt u pennen laten bedrukken met uw logo? Ga dan naar de website van BudgetGift. BudgetGift bestaat al meer dan 20 jaar en biedt een groot assortiment aan te bedrukken pennen aan. Voor u zit uw juiste pen er ook tussen. Wilt u de pen eerst testen? Vraag dan een sample aan bij BudgetGift.
U ontvangt te allen tijde een digitale proef voordat uw pennen in productie gaan. Zo weet u precies hoe uw bedrukte pennen er uit komen te zien. Daarnaast biedt BudgetGift, behalve pennen, nog veel promotionele items om te bedrukken. Wat dacht u van sleutelhangers, tassen, mokken of drinkflessen? Alle artikelen zijn te bedrukken met uw logo. Bekijk snel hun website.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.