Nee, we hebben het niet over een aanbieder van uw volgende zonvakantie. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, heeft Entresol alles te maken met uw business. Bent u namelijk op zoek naar een nieuwe, stevige en strakke vloer voor uw industriële omgeving? Dan is het goed om u eens te verdiepen in de voordelen van een Entresolvloer. Deze vloer staat namelijk bekend om de stevigheid, de onderhoudsvrijheid en de lange levensduur. Er kleven nog veel meer voordelen aan het leggen van deze vloer. Benieuwd welke? Lees dan zeker even verder. Dan bent u wellicht eigenaar van een strakke, multifunctionele vloer, alvorens u alsnog die zomervakantie boekt.

De voordelen van entresolvloeren

We noemden al even het uiterlijk van de Entresolvloer. Deze is namelijk zeer geschikt voor branches als warenhuizen, sportscholen of voor showrooms. Vrijwel iedere branche waarin de vloer een stevige basis voor een groot oppervlak moet vormen, leent zich goed voor een Entresolvloer. Met deze vloer creëert u namelijk eenvoudig een grote hoeveelheid ruimte. Vaak ziet u pas na het leggen van deze vloer hoe groot uw bruikbare oppervlak eigenlijk is. De hoogte in? Ook dat is eenvoudig. Een Entresolvloer maakt het mogelijk om een extra verdieping in uw ruimte te plaatsen. Met bijpassende verbindingen als een trap natuurlijk.

Welke specialist schakelt u in?

Het leggen van een geheel nieuwe vloer kan natuurlijk een hele investering zijn. Reden genoeg, om dit over te laten aan een professional. Zo weet u zeker dat u straks jarenlang plezier hebt van een perfect gelegde vloer. Waar u die specialisten vindt? Daar hoeft u niet ver voor te zoeken. Want hoewel de vloeren van Nolte zich in heel Europa bevinden, zit het bedrijf zelf gewoon in Nederland. Breng daarom eens een bezoek of neem eens contact op via mail of telefonisch. De experts praten u graag bij over de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.