Het is natuurlijk doodnormaal om iedere dag een portemonnee mee te nemen bij het verlaten van je woning. Toch vergeten veel mensen dat niet alleen de inhoud van de portemonnee van belang is, maar ook de portemonnee zelf. Gelukkig begint hier langzaam ook verandering in te komen. Zo zien we dat steeds meer mensen voor een zogenaamde ‘secrid wallet’ kiezen. Maar waarom? En wat is een Secrid Wallet eigenlijk? Alles wat je moet weten over deze bijzondere portemonnee lees je in dit artikel.

Wat is een Secrid Wallet precies?

Een Secrid Wallet is een zeer compacte portemonnee. Deze is groot genoeg om al je pasjes, visitekaartjes en eventueel wat extra contant geld in mee te nemen. Hij is echter niet geschikt wanneer je grotendeels contant geld meeneemt. Als je echter voornamelijk van pasjes gebruik zult maken, dan is een Secrid Wallet een prima keuze.

De Secrid Wallet is ontworpen met de gedachte dat steeds minder mensen contant geld gebruiken. Ondanks deze ontwikkeling maken we echter nog wel gebruik van gigantische portefeuilles om het contante geld in te bewaren. Zonde, zeker als je enkel het ‘pasjesgedeelte’ gebruikt. Dat moet toch anders kunnen. En met die gedachte werd de Secrid Wallet in het leven geroepen. Een handige kleine portemonnee die uitermate geschikt is voor het bewaren van pasjes.

Daarnaast is er bij het ontwerp van de Secrid Wallet ook veel aandacht besteedt aan de veiligheid. De pasjes worden namelijk uitermate goed beschermd door een extra aangebrachte aluminium Cardprotector. Op deze manier zijn de pasjes beveiligd tegen invloeden van buitenaf, zullen ze minder snel breken en kunnen ze ook niet meer geskimd worden. Bovendien zijn de pasjes met slechts één hand eenvoudig uit het hoesje te klikken. Handig wanneer je weer eens met je handen vol bij de kassa staat!

Voordelen van een Secrid Wallet

Waarom kiezen voor een Secrid Wallet? Wij zetten de grootste voordelen op een rijtje:

  • Allereerst natuurlijk omdat de Secrid Wallet over een enorm hoge beschermingsgraad beschikt. Je pasjes zijn altijd beschermd tegen invloeden van buitenaf. Niet alleen op vallen en breken, maar ook op het risico om geskimd te worden. Bovendien is de portemmonee eenvoudig te verbergen door zijn compacte formaat. Hierdoor valt hij ook minder snel op bij zakkenrollers.
  • Het compacte formaat van de Secrid Wallet biedt talloze voordelen. Zo ook het feit dat deze portemonnee veel minder onhandig in gebruik is dan een doodnormale portefeuille. Je kunt hem zo in je broek stoppen, zonder dat dit een lompe bolling in je kontzak oplevert. Ook bij vrouwen is dit tegenwoordig gewoon mogelijk. Hoe handig is dat! Dat betekent dat je niet meer naar elke afspraak een enorme tas mee hoeft te nemen en snel en eenvoudig de deur uit kunt gaan. Bovendien zijn de Secrid Wallets in allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo zit er altijd één naar wens bij.
  • De Secrid Wallet is ook nog eens heel duurzaam. Deze portemonnees worden enkel gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze zeer lang mee en blijven ze ook nog eens veel langer mooi dan dat je van andere portemonnees gewend bent. Dat is dus uiteindelijk ook nog eens goed voor de inhoud van je portemonnee. Win-win!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.